Coaching

Ökad självmedvetenhet

Coaching hjälper dig att bli mer medveten om dina tankar, känslor och beteenden. Detta kan hjälpa dig att förstå dig själv bättre och skapa en djupare självmedvetenhet som kan leda till personlig tillväxt och utveckling.

Definiera och uppnå mål

En coach kan hjälpa dig att definiera och uppnå dina mål genom att hjälpa dig att utveckla en klar och konkret plan för att nå dem. De kan också hjälpa dig att identifiera vilka hinder som hindrar dig från att uppnå dina mål och strategier för att övervinna dem.

Stöd och motivation

 En coach kan fungera som en stödjande och inspirerande partner på din resa mot att uppnå dina mål. De kan hjälpa dig att identifiera och övervinna hinder, hålla dig motiverad och fokuserad på dina mål, och ge dig feedback och stöd längs vägen.

PRISET 

Vi strävar efter att göra coaching tillgängligt och prisvärt för våra kunder. Vårt pris för coaching är 1200 kr per timme, inklusive moms. Vi är övertygade om att personlig utveckling och välbefinnande är av stort värde, och vi vill erbjuda dig möjligheten att investera i dig själv till ett pris som är överkomligt.

ALLT ÄR KONFIDENTIELLT

Din integritet är av högsta vikt för oss. Det betyder att allt som diskuteras under våra coachpass behandlas med fullständig konfidentialitet. Vårt mål är att skapa en förtroendefull och säker miljö där du kan utforska dina tankar och utmaningar utan rädsla för att det ska spridas vidare. 

Boka coaching

För att boka coaching, vänligen fyll i formuläret nedan. Vi återkommer inom 2-3 arbetsdagar för att bekräfta din bokning.
Om du har några frågor är du också välkommen att kontakta oss via e-post på beinfront@outlook.com eller ringa oss på 0703-122211
Namn E-post Telefonnummer
Program
Livscoaching
Ledarskapsprogram
Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in