Beinfront AB

Din partner för ledarskapsutveckling och personlig utveckling.

Med bas i Mölnlycke och Göteborg strävar vi efter att stärka såväl individers som företags ledarskap. Våra tjänster sträcker sig över hela Sverige, och vi är redo att stödja dig på din resa mot ett framstående ledarskap. Namnet "Beinfront" härstammar från det engelska uttrycket "Att vara i framkant", vilket symboliserar vår verksamhet på ett utmärkt sätt. Att vara i framkant är inte bara en symbol för våra ambitioner, utan också för vårt engagemang inom ledarskapsutveckling och att ständigt utmana oss i den tuffa bransch vi verkar i. 

Våra fyra kärnvärden – Passion, Engagemang, Ansvar och Kvalitét  genomsyrar allt vi gör.

Kontakta oss för att ta nästa steg i din ledarskapsresa.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig!

Jörgen Boström Beinfront AB
Jörgen Boström

Jag är stolt över att ha grundat Beinfront år 2022 och välkomnar dig till vår värld av ledarskapsutveckling. Mitt namn är Jörgen Boström, och jag vill dela med mig av min passion och erfarenhet inom ledarskap.

Genom åren har jag genomgått flera ledarskaps- och chefsutbildningar, och det bästa av dessa har jag integrerat i vårt arbete på Beinfront. Vårt koncept bygger på individuell utbildning, där varje ledare ges möjlighet att växa och utvecklas på sitt eget unika sätt.

Jag beskrivs ofta som positiv, modig, driven och passionerad. Jag älskar inte bara mitt arbete utan även att spendera tid utomhus och i naturen, vilket ger mig inspiration och energi.

Med över 20 års erfarenhet inom ledarskap och chefskap strävar vi på Beinfront AB efter att stödja ledare och företag i att stärka och förbättra sitt ledarskap. Vi är specialiserade på ledarskapsutveckling, individuell coaching och teamcoaching och arbetar med chefer och ledare från olika branscher och organisationer.

Som en Associate Certified Coach (ACC) har jag ytterligare förstärkt min förmåga att stödja ledarskapsutvecklingen hos våra kunder och klienter.

Baserade i Mölnlycke och Göteborg erbjuder Beinfront AB sina tjänster inte bara lokalt utan över hela Sverige. Vi strävar efter att vara din partner på resan mot starkare och mer effektivt ledarskap.

Välkommen till oss på Beinfront AB!

/ Jörgen 

Grundare och VD för Beinfront, Ledarskapsutbildare och Associate Certified Coach (ACC)

0703-122211

jorgen@beinfront.se

Susanna Boström Beinfront AB
Susanna Boström

Det är med glädje och stolthet som jag är en del i företaget och bidrar med min expertis inom individuell coaching och teamcoaching.

Min tidigare erfarenhet som kundcenterchef och ledare, tillsammans med min nuvarande roll som ledare/säljcoach på Newbody Family, ger mig en bred kompetens som är värdefull för att stödja och förbättra Beinfronts koncept och erbjudande.

Jag strävar efter att mitt engagemang och min kunskap ska utgöra en central del i att utveckla och förbättra Beinfront.

Att vara en del av att uppnå våra gemensamma mål med Beinfront AB är en möjlighet som jag värdesätter djupt.

/ Sanna

Vice VD och styrelseledamot i Beinfront AB

PEAK - Beinfronts 4 kärnvärden

Beinfront AB grundas på fyra centrala kärnvärden som vägleder oss i allt vi gör:
Passion

Passion är hjärtat i vår verksamhet. Den inspirerar oss att sträva efter ständig förbättring.

Engagemang

Vårt engagemang för vårt arbete och våra kunder är en drivkraft för vår framgång. 

Ansvar

Ansvar är vår förpliktelse gentemot våra kunder, medarbetare och samhället som helhet. 

Kvalitet

Vi strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet i allt vi gör.