Integritetspolicy

Integritetspolicy för Beinfront AB:

Denna integritetspolicy beskriver hur Beinfront AB samlar in, använder och skyddar personlig information från sina kunder och användare av våra tjänster. Vi tar vårt ansvar för att skydda din integritet och personliga information på allvar och vi strävar alltid efter att upprätthålla höga standarder för integritetsskydd.

Insamling av personlig information: Vi kan samla in personlig information från dig när du gör en förfrågan, anmäler dig till våra tjänster, köper produkter, besöker vår webbplats eller på annat sätt kommunicerar med oss. Den personliga informationen kan omfatta ditt namn, din adress, ditt telefonnummer, din e-postadress och annan information som du väljer att ge oss.

Användning av personlig information: Vi använder den personliga information som vi samlar in för att hantera dina förfrågningar, skicka information till dig om våra produkter och tjänster, förbättra vår webbplats, för att genomföra undersökningar och för att genomföra marknadsundersökningar. Vi kan också använda din personliga information för att skicka dig information om nya tjänster och utbildningar som vi tror kan vara av intresse för dig.

Delning av personlig information: Vi delar inte din personliga information med tredje part, förutom när det är nödvändigt för att utföra tjänster åt oss, såsom betalningshantering, leverans av produkter eller tjänster, eller för att uppfylla lagliga krav.

Skydd av personlig information: Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda den personliga informationen från obehörig åtkomst, förlust eller förstörelse. Vi använder oss av säkerhetsåtgärder såsom kryptering, brandvägg och lösenordsskyddade servrar för att skydda informationen.

Dina rättigheter: Du har rätt att begära information om vilken personlig information som vi har om dig och att begära att denna information rättas eller raderas. Du har också rätt att begära att vi inte längre använder din personliga information för marknadsföringsändamål. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på info@beinfront.se

Ändringar i integritetspolicyn: Vi kan göra ändringar i denna integritetspolicy från tid till annan. Vi rekommenderar att du regelbundet besöker vår webbplats för att se om det har gjorts några ändringar i policyn.

Kontakta oss om du har några frågor eller bekymmer, tveka inte att kontakta oss. Vi finns till under kontorstider för att hjälpa till med alla dina frågor och problem. Du kan kontakta oss på flera olika sätt, beroende på vad som passar dig bäst.

För att underlätta för oss att hjälpa dig så snabbt och effektivt som möjligt, var noga med att inkludera så mycket information som möjligt i ditt meddelande. Om det gäller en specifik order, vänligen inkludera fakturanumret eller ordernumret och beskriv problemet så detaljerat som möjligt.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller problem. Vi är här för att hjälpa dig!

Vänliga hälsningar,

Jörgen Boström VD och grundare av Beinfront AB