Att säkerställa kundnöjdhet är vår högsta prioritet! 

Genom aktivt att söka feedback bekräftar vi att våra tjänster är av hög kvalitet och vi har en hög andel nöjda kunder, vilket återspeglas i de positiva rekommendationer vi får.

Daniel Sjögren, Säljchef, Christian Berner AB

Självledarskap, 2024
Jörgen är professionell, och agerade under hela programmet precis det bollplank jag behövde. Han coachade, stöttade och kom med flera viktiga inspel längs hela vägen.
Jag rekommenderar Jörgen varmt och kommer personligen nyttja Jörgens tjänster även längre fram.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

Micael Karlsson, Restaurangchef, Säröhus AB

Ledarskap Steg 1, 2024
"Jag har genomgått en fantastisk utbildning tillsammans med Jörgen på Beinfront.
Jag har jobbat i många år som ledare men utan egentlig utbildning.
Jörgen har tillsammans med mig skapat en bra verktygslåda för de hinder och utmaningar man kan stöta på som ledare, hos oss låg stort focus på personal hantering.
Jag känner mig verkligen som en bättre ledare och har även fått det bekräftat. Stort Tack Jörgen."
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

Alexandra Rohr, Hotellchef Säröhus AB

Ledarskap Steg 1, 2024
"Jag har nyligen nyttjat Beinfront AB för en ledarskapsutbildning. Beinfront erbjöd en välstrukturerad och engagerande kurs med Jörgen i spetsen. Jörgens egna engagemang och driv lyser igenom och det är svårt att inte smittas av hans sätt.
Utbildningen skräddarsyddes efter min medarbetares behov och lades upp i block där teorin varvades med det praktiska tillvägagångssättet och möjligheten att tillämpa kunskaperna i verkliga situationer.
Det bästa med utbildningen är den individuella uppmärksamheten som Jörgen ger deltagaren. Han stöttar och utmanade på ett sätt som verkligen bidrar till personlig och professionell utveckling.
Sammanfattningsvis skulle jag starkt rekommendera Beinfront till alla som är intresserade av att förbättra sina färdigheter och kunskaper inom ledarskap."
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

Anne Österberg, Generalsekreterare SweSports 

Att bygga team, 2023
"Tack Jörgen för ditt engagemang och för att du så proffsigt guidade oss genom lördagens workshop. De verktyg och insikter vi fick med oss efter helgens övningar ska vi förvalta väl och använda i vårt arbete för att ta "SweSports in i framtiden".
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

Maria Borgström, Verksamhetschef Nära vård och hälsa, Region Uppsala 

Ledarskap Steg 1, 2023
"Jag rekommenderar Jörgen varmt som ledarskapscoach. Hans omfattande erfarenhet och anpassade program har inte bara hjälpt mig att identifiera mina styrkor och utvecklingsområden, utan även gett mig praktiska färdigheter för att hantera utmaningar som ledare.
Jörgen har själv mångårig erfarenhet av chefskap, vilket jag ser som en stor fördel. Dessutom har programmen ett bra upplägg och bra intervaller mellan träffarna, vilket har varit avgörande för att kunna tillämpa teorin i praktiken.
Genom hans stöd har jag också kunnat börja bygga min "chefsplattform."
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

Miia Herjonen, EasyPling AB

Självledarskap & Att ta projekt i mål, 2023
"Det är med stort nöje och tacksamhet jag rekommenderar Jörgen Boström från Beinfront Ledarskap. Jörgen har på ett lättsamt och engagerande sätt varit min coach och vägledare. Genom hans kunnande och stöd har jag funnit min inre kompass, vilket har varit avgörande för att definiera mitt unika ledarskap inom projekt.

Jörgen har inte bara hjälpt mig att identifiera mina styrkor och områden för förbättring, utan också gett mig verktyg och insikter för att effektivt driva projekt i mål. Hans expertis har varit ovärderlig för att finslipa mina färdigheter och därigenom förbättra min förmåga att leverera en ännu bättre kundservice till mina kunder.

Jag rekommenderar varmt Jörgen för hans professionella och dedikerade coachning. Han är en resurs som verkligen gör skillnad."
⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

David Lundström, Platschef, Gokartcentralen i Göteborg

Ny som chef, 2023
"Det har varit grymt bra för mig att gå utbildningen, den har verkligen varit lärorik och givande på många sätt. Jag har fått med mig ett stort paket av verktyg som jag kan använda i mitt dagliga ledarskapsarbete, jag känner mig helt klart på en ny och bättre plats jämfört med innan utbildningen.  
Det som var bra var Jörgens förmåga att uppmuntra mig att uttrycka mina tankar och funderingar. Samtidigt fick vi möjlighet att tänka tillsammans, vilket var oerhört givande. Vi arbetade med konkreta exempel från min vardag och det var riktigt bra! Bra med två veckor mellan modulerna, det gav tid att reflektera och använda det jag lärt mig.
Jag hade önskat ännu mer uppföljning och feedback på mina uppgifter mellan modulerna. 
Sammanfattningsvis har utbildningen varit en stor erfarenhet för mig, och jag är glad att jag gick den."
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

Tobias Fredriksson, Sales Manager Europe, Hultafors Group 

Ledarskap Steg 1, 2023
”Jag rekommenderar och rankar Jörgen väldigt högt. Han är inlyssnande, ambitiös och trygg. Att som ledare få bolla allt mellan himmel och jord ser jag som helt fundamentalt för sin egen ledarskapsutveckling. 
Programmet med 6 moduler över 12 veckor är världsklass, lagom korta pauser emellan för reflektion. Kort sagt engagera Jörgen innan det är fullt!” 
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

       Mattias Bromander VD & ägare Confidus AB       

Självledarskap, 2023

"Jag kan varmt rekommendera Jörgen som coach och bollplank. Jörgens genuina intresse för människor och förmåga att såväl stötta som utmana är en perfekt kombination som på kort tid skapat både goda resultat och viktiga insikter.
Jörgens individanpassade coachning med fokus på att kunna prestera såväl på som utanför arbetet har varit mycket värdefullt och något jag kan rekommendera alla som har möjlighet.
Sist men inte minst är Jörgen en positiv, sympatisk och förtroendeingivande person som snabbt skapar ett bra samtalsklimat."
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  
Maria Borgström, Verksamhetschef Nära vård och hälsa, Region Uppsala 
Coaching 2022
"Jag rekommenderar Jörgen som coach. Alla behöver någon att bolla med, att få prata med, att få andra tankar, nya infallsvinklar, peppas att testa nya saker. Det är bra att försöka tänka nytt och tänka tankar man kanske inte skulle ha tänkt annars.
Alla behöver en coach!”
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  
Elisabeth Linder, Linder Kultur & Kommunikation AB 

Coaching & Självledarskap, 2023

"Jörgen lyssnar på djupet och med värme och respekt när han coachar, och det har gjort att jag fått tag på nya tankebanor vilket har frigjort både kreativitet och energi hos mig.
Hans lyhördhet och glada humör har också bidragit till att jag tagit rejäla steg med det tema jag hade i fokus för coachprogrammet."
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  

  Adam Stighäll, Partner Laget.se 

Coaching & Självledarskap, 2022
"Jörgen är lyhörd, konstruktiv, genuint nyfiken och ärlig. Egenskaper jag verkligen värderar från en coach. På relativt kort tid har vi nått goda resultat tillsammans och han har varit (och är) ett värdefullt stöd för mig."
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐  
Rickard Carlsson, Produktionschef Euroflon

Coaching 2022

”Jörgen är en ambitiös, engagerad, glad och positiv person med fokus på kund”
Fredrik Persson, Produktionsledare Euroflon
Coaching 2022
"Jag rekommenderar Jörgen som coach. Han är engagerad, nyfiken och man känner sig mycket väl bemött med hans närvaro som coach" 
Jenny Bergh, Grundare och VD för Khraft AB. PCC, Professional Certified Coach (ICF)

Min utbildningsledare under drygt 1 år, 2022-2023

"Jag rekommenderar Jörgen varmt som coach, kvalitet och resultatfokus med ett varmt hjärta är det du får som kund!"