Välkommen till Beinfront Network

Din digitala plattform för inspirerande samtal och diskussioner om ledarskap. 

Nästa möte är fredagen den 30 augusti kl. 13.00 - 14.00


Fredag den den 30 augusti kl. 13.00 - 14.00

Gäst: Elin Jaeger

Ämne: "Trygga och tydliga ledare"

Att vara chef är obekvämt ibland!

En av många ledares utmaningar är att våga ta på sig ledarkavajen fullt ut. Det finns ofta en otydlighet i förväntningar och otränade chefer som fått sin roll för att de är bra på sitt jobb – inte nödvändigtvis för att de är bra på att leda andra. 

Osäkerhet och otydliga förväntningar kan försvåra möjligheten för chefer att våga markera när något skaver.

För att bli en bra och tydlig chef är det viktigt att stärka sin trygghet – både individuellt och tillsammans med chefskollegor. Det gäller både det mentala och rent kommunikativt. Elin kommer här att bjuda på konkreta exempel och tips på hur du kan ta dig själv, och ditt team eller kanske ledningsgruppen, till nästa nivå.

När du har en stadig grund att stå på finns det fantastiska möjligheter att bli en tryggare och tydligare ledare – och därigenom stärka medarbetarskapet genom personal som mår bra, fungerar bra och presterar bra. . 

Välkommen!


Vem är Elin Jaeger?

Elin har en certifiering som NLP Business Practitioner-coach och har studerat retorik och kommunikativt ledarskap. Sedan 2012 har hon arbetat med att utbilda och coacha ledare ibland annat mer givande medarbetarsamtal, värderingsfrågor, feedback eller vardagliga utmaningar som att få möten mer givande och effektfulla.

Elin har bred erfarenhet från olika branscher och ledare på olika nivåer. Senaste året har hon utvecklat ledare på bland annat DB Schenker, Västra Götalandsregionen och flertalet fastighetsbolag till bättre och tydligare kommunikation.

Sedan 2018 har hon drivit företag som delägare, VD och personalansvarig och har även själv utmanats i ledarens vardag.

Elin brinner för att göra det svåra enkelt – med hjälp av en balans mellan ödmjukhet och kravställande, och hela tiden med fokus på detaljerna som gör den stora skillnaden.

Vi hälsar Elin välkommen som gäst till Beinfront Network den 30 augusti!

Beinfront Network

Beinfront Network är din plattform för inspirerande samtal och diskussioner om ledarskap. Oavsett vilken bransch du är ledare inom står vi inför gemensamma utmaningar såsom svåra samtal, medarbetarsamtal, konflikter, feedback med mera. Därför skapade vi Beinfront Network.

Beinfront Network är helt kostnadsfritt, oavsett om du är kund hos Beinfront eller inte. Men som kund har du extra fördelar och privilegier.

MEDLEM KUNDNIVÅ (Kund hos Beinfront)

  • Du har tillgång till Beinfront Networks fyra årliga digitala evenemang.

  • Du har möjligheten till unik personlig rådgivning från Beinfront inom det specifika område du har gått ledarskapsutbildning inom, under det år du har gått din utbildning samt det kommande halvåret.

  • Du får inbjudan till ytterligare Exklusiva digitala evenemang, förutom de fyra digitala evenemang som ingår.

  • Exklusiv tillgång till intressanta artiklar inom ledarskapsutveckling, inklusive avancerade guider, verktyg och fallstudier.

MEDLEM GRUNDNIVÅ (Ännu inte kund hos Beinfront)

  • Du har tillgång till Beinfront Networks fyra årliga digitala evenemang.

Bli medlem i Beinfront Network

Beinfront Network är helt kostnadsfritt, oavsett om du är kund hos Beinfront eller inte. 
Bli medlem
Ja, jag är kund!
Nej, jag är inte kund ännu.
Namn E-post Mobilnummer Företag Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Tidigare gäster 

Marcus Angelin

Ämne: "Att ge och ta emot feedback"

Jenny Berg

Ämne: "Kraften i att lyssna"

Elin Jaeger

Ämne: "Trygga och tydliga ledare"