Samtalscoaching

Samtalscoaching erbjuder dig möjligheten att utforska dina djupaste tankar och mål, medan jag som coach ger dig vägledning och stöd för att realisera din fulla potential och uppnå dina önskade resultat på ett konfidentiellt och tryggt sätt.

Samtalscoaching är en kontinuerlig process som ger dig möjlighet att utforska och utveckla olika aspekter av dig själv och din livssituation.

För att få en meningsfull och effektiv upplevelse av coaching rekommenderar vi att du bokar upp minst 5 tillfällen. Genom att ha regelbundna samtal kan du djupdyka i olika ämnen och utmaningar över tid, vilket ger dig möjlighet att göra långsiktiga förändringar och uppnå dina mål på ett hållbart sätt.

Under dessa sessioner kommer du att ha möjlighet att utforska och öka din självmedvetenhet, definiera och uppnå dina mål samt få stöd och motivation från din coach. Genom att ha kontinuerliga samtal kan du också skapa en starkare relation med din coach och arbeta mer effektivt tillsammans för att nå önskade resultat.

Vi är här för att stödja dig på din resa mot personlig tillväxt och utveckling, och vi ser fram emot att hjälpa dig uppnå dina mål genom vår samtalscoaching.

Jörgen Boström Beinfront

Intresseanmälan för samtalscoaching

Vänligen fyll i formuläret nedan. Vi återkommer inom 2-3 arbetsdagar.
Om du har några frågor är du också välkommen att kontakta oss via e-post på beinfront@outlook.com eller ringa oss på 0703-122211


Är du intresserad av samtalscoaching?
Ja
Namn E-post Telefonnummer Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in