Ledarstöd

Välkommen till vårt ledarstödsprogram, skräddarsytt för att passa just dina individuella behov. 

Utformat för dagens ledare, vårt program erbjuder flexibla lösningar för att navigera genom komplexa utmaningar, oavsett om de är brådskande eller långsiktiga. Vår modell är anpassad för att möta dina specifika behov.

LEDARSTÖD 25

Ledarstöd 25 ger dig som ledare tillgång till 25 värdefulla timmar under en period på maximalt 6 månader. Syftet med denna tidbank är att erbjuda snabbt och skräddarsytt stöd för de utmaningar du står inför. Vi strävar efter att ge dig konkret hjälp vid akuta ledarskapsutmaningar genom individuell coachning, med fokus på att hitta snabba och effektiva lösningar som ger dig kontroll över din ledarroll.

LEDARSTÖD 50

Ledarstöd 50 ger dig som ledare hela 50 timmar att fördela över en period på upp till 12 månader. Detta är din resurs för att skapa långsiktig och hållbar utveckling i din ledarroll. Vårt övergripande syfte är att erbjuda dig som ledare en långsiktig och hållbar utveckling genom en kombination av personlig coachning, mentorskap och omfattande ledarskapsprogram. Vi strävar efter att stödja dig genom hela din utvecklingsresa.

TIDBANK

En tidbank erbjuder dig som ledare en unik flexibilitet genom tilldelning av antingen 25 eller 50 timmar, skräddarsydda för att möta dina specifika behov och tidplan. Genom denna dynamiska lösning blir du förare i din egen ledarskapsutveckling, där varje timme är en investering i din professionella tillväxt.

Anmäl ditt intresse nedan, så kontaktar vi dig inom kort.