Beinfront AB


Beinfront AB Coaching & Ledarskapsutveckling bjuder in till ett kostnadsfritt webbinar.

Fredagen den 2 juni kl. 11.30 - 12.00

Coachande ledarskap i företag och idrott: Att dra nytta av likheterna


Välkommen!

Hej!

Vi skulle vilja bjuda in dig till vårt kommande webbinar:

"Coachande ledarskap i företag och idrott: Att dra nytta av likheterna".

Under detta webbinar kommer vi att utforska hur coachande ledarskap kan tillämpas både inom företag och idrott, och vilka verktyg och metoder som kan hjälpa dig att utveckla din coachande ledarskapsförmåga.

Webbinaret kommer att vara uppdelat i två delar.

  1. Först kommer vi att diskutera coachande ledarskap inom företag, och förklara vad som skiljer det från traditionell ledarskapsstil. Vi kommer att ge exempel på hur coachande ledarskap kan användas i rekryteringsprocessen, utbildning, feedback-givning och teambuilding, och hur det kan bidra till att öka engagemang, motivation och prestationer hos medarbetarna.

  2. I den andra delen kommer vi att utforska hur coachande ledarskap kan tillämpas inom idrotten, och hur likheterna mellan företags- och idrottsmiljöer kan användas till fördel för ledare i båda sektorerna.

Vi tror att detta webbinar kommer att vara mycket användbart för dig om du vill utveckla din förmåga som coachande ledare. Vi ser fram emot att se dig där!

Titel: Coachande ledarskap i företag och idrott: Att dra nytta av likheterna

Datum: 2 juni 11.30 - 12.00

Anmälan

Vänliga hälsningar, Jörgen Boström Beinfront AB

Anmäl dig här!

Vi är glada att du är intresserad av att delta i vårt evenemang. För att anmäla dig, fyll i formuläret nedan. Vi ser fram emot att träffa dig på vårt webbinar och att dela med oss av värdefull information och kunskap inom ämnet.

Efter att du har anmält dig kommer du att få en bekräftelse via e-post med ytterligare information om evenemanget och hur du kan delta.

Välkommen!

Webbinar: Förnamn Efternamn E-post Telefonnummer Företag/Organisation Titel/Yrke Vad är din huvudsakliga anledning till att delta i vårt webbinar? Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in